LA BEAUTE Elixir Serum הוא סרום לשיער של לה בוטה מסדרת Elixir, בנפח 120 מ״ל. הסרום מעניק לשיער ברק ורכות, מסייע בהרגעת שיער מקורזל ומשאיר את הקצוות מטופחים וחלקים למראה.
אופן שימוש: לחמם כמות קטנה בין כפות הידיים ולמרוח על שיער לח או יבש, בעיקר על האורכים והקצוות. אין צורך לשטוף. מומלץ לשלב עם השמפו והמסכה מסדרת Elixir.
משלוח עד פתח הבית (כ-5 ימי עסקים)
שירות משלוחים מהיר עד לפתח הבית/משרד (בערים גדולות לפרטים 1-700-50-70-60).
בביצוע הזמנה עד השעה 10:00 בימים א-ה, קבלת המשלוח תבוצע עד חמישה ימי עסקים מיום שלאחר ביצוע ההזמנה, בין השעות 9:00-21:00 כולל תיאום טלפוני. לא כולל שישי-שבת, ערבי חג וחול המועד.
עלות השירות
- הזמנות עד 399 ש״ח עלות 20 שקלים
- הזמנות מעל 400 ש"ח : 15 ש״ח
זמן האספקה בערים לא מרכזיות וערים מעבר לקו הירוק יהיה 3-5 ימי עסקים.
שירות משלוח PickUPS - בדרך הביתה (כ-5 ימי עסקים)
בביצוע הזמנה עד השעה 10:00 בימים א-ה. לא כולל שישי-שבת,ערבי חג וחול המועד.
השירות מציע מאות נקודות איסוף בפריסה ארצית, כדי שתוכלו לאסוף את המשלוח בזמן שלכם ובמקום הנוח לכם - בדרך הביתה. אין צורך לחכות לשליח. שירות PickUPS מאפשר לכם מעקב אחר החבילה עד לנקודת האיסוף ו - SMS עם הגעת המשלוח ליעד.
עלות השירות
- הזמנות עד 399 ש"ח: 15.00 ש"ח
- הזמנות מעל 400 ש"ח: 5.00 ש"ח
איסוף עצמי
איסוף החבילה החל מיום לאחר הרכישה בשעה 12:00 ובתיאום מראש בלבד.
האיסוף יתבצע ממשרדי החברה אשר ממוקמים ברחוב החרושת 25, רעננה.
לתיאום איסוף יש לפנות למוקד: 1700-50-70-60