My Way Silver Mask 500ML היא מסכת שיער סילבר מקצועית המיועדת לשיער בלונד, מובהר, אפור או כסוף. הפורמולה מועשרת בפיגמנטים סגולים המסייעים לנטרל גוונים צהובים וכתומים לא רצויים, תוך הענקת לחות, רכות והזנה לשיער. המסכה מסייעת לשמור על גוון קר, אחיד וזוהר ומותירה את השיער מטופח ומלא ברק.
מסכת שיער מבית My Way המתאימה לשיער צבוע או מובהר ולשימוש קבוע כחלק משגרת הטיפוח. אידאלית לשמירה על צבע השיער, להפחתת יובש ולשיפור מראה השיער, תוך הענקת רכות, גמישות וברק לאורך זמן.
משלוח עד פתח הבית (כ-5 ימי עסקים)
שירות משלוחים מהיר עד לפתח הבית/משרד (בערים גדולות לפרטים 1-700-50-70-60).
בביצוע הזמנה עד השעה 10:00 בימים א-ה, קבלת המשלוח תבוצע עד חמישה ימי עסקים מיום שלאחר ביצוע ההזמנה, בין השעות 9:00-21:00 כולל תיאום טלפוני. לא כולל שישי-שבת, ערבי חג וחול המועד.
עלות השירות
- הזמנות עד 399 ש״ח עלות 20 שקלים
- הזמנות מעל 400 ש"ח : 15 ש״ח
זמן האספקה בערים לא מרכזיות וערים מעבר לקו הירוק יהיה 3-5 ימי עסקים.
שירות משלוח PickUPS - בדרך הביתה (כ-5 ימי עסקים)
בביצוע הזמנה עד השעה 10:00 בימים א-ה. לא כולל שישי-שבת,ערבי חג וחול המועד.
השירות מציע מאות נקודות איסוף בפריסה ארצית, כדי שתוכלו לאסוף את המשלוח בזמן שלכם ובמקום הנוח לכם - בדרך הביתה. אין צורך לחכות לשליח. שירות PickUPS מאפשר לכם מעקב אחר החבילה עד לנקודת האיסוף ו - SMS עם הגעת המשלוח ליעד.
עלות השירות
- הזמנות עד 399 ש"ח: 15.00 ש"ח
- הזמנות מעל 400 ש"ח: 5.00 ש"ח
איסוף עצמי
איסוף החבילה החל מיום לאחר הרכישה בשעה 12:00 ובתיאום מראש בלבד.
האיסוף יתבצע ממשרדי החברה אשר ממוקמים ברחוב החרושת 25, רעננה.
לתיאום איסוף יש לפנות למוקד: 1700-50-70-60