Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner הוא מרכך סגול מקצועי המיועד לשיער בלונדיני, מובהר, אפור או כסוף. הפורמולה מועשרת בפיגמנטים סגולים המסייעים לנטרל גוונים צהבהבים וכתומים לא רצויים, תוך שמירה על גוון קר, זוהר ורענן לאורך זמן.
מרכך מבית Moroccanoil מסדרת Color Care, המועשר בשמן ארגן, חומצות אמינו ורכיבי הזנה המסייעים להעניק לחות, רכות וברק לשיער. מתאים לשימוש קבוע כחלק משגרת הטיפוח לשיער בלונדיני או מובהר, ומשאיר את השיער רך, קל לסירוק, מטופח ובעל גוון אחיד וזוהר.
משלוח עד פתח הבית (כ-5 ימי עסקים)
שירות משלוחים מהיר עד לפתח הבית/משרד (בערים גדולות לפרטים 1-700-50-70-60).
בביצוע הזמנה עד השעה 10:00 בימים א-ה, קבלת המשלוח תבוצע עד חמישה ימי עסקים מיום שלאחר ביצוע ההזמנה, בין השעות 9:00-21:00 כולל תיאום טלפוני. לא כולל שישי-שבת, ערבי חג וחול המועד.
עלות השירות
- הזמנות עד 399 ש״ח עלות 20 שקלים
- הזמנות מעל 400 ש"ח : 15 ש״ח
זמן האספקה בערים לא מרכזיות וערים מעבר לקו הירוק יהיה 3-5 ימי עסקים.
שירות משלוח PickUPS - בדרך הביתה (כ-5 ימי עסקים)
בביצוע הזמנה עד השעה 10:00 בימים א-ה. לא כולל שישי-שבת,ערבי חג וחול המועד.
השירות מציע מאות נקודות איסוף בפריסה ארצית, כדי שתוכלו לאסוף את המשלוח בזמן שלכם ובמקום הנוח לכם - בדרך הביתה. אין צורך לחכות לשליח. שירות PickUPS מאפשר לכם מעקב אחר החבילה עד לנקודת האיסוף ו - SMS עם הגעת המשלוח ליעד.
עלות השירות
- הזמנות עד 399 ש"ח: 15.00 ש"ח
- הזמנות מעל 400 ש"ח: 5.00 ש"ח
איסוף עצמי
איסוף החבילה החל מיום לאחר הרכישה בשעה 12:00 ובתיאום מראש בלבד.
האיסוף יתבצע ממשרדי החברה אשר ממוקמים ברחוב החרושת 25, רעננה.
לתיאום איסוף יש לפנות למוקד: 1700-50-70-60